Bröderna Perssons Sprängaktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bröderna Perssons Sprängaktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Bröderna Perssons Sprängaktiebolag finns. I Åmål så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bröderna Perssons Sprängaktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bröderna Perssons Sprängaktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Bröderna Perssons Sprängaktiebolag har funnits sedan och 1972-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bröderna Perssons Sprängaktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Förrådsg. 12, 662 34, Åmål men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0532-12641.

Åmål arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bröderna Perssons Sprängaktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bröderna Perssons Sprängaktiebolag har idag 556158-6529 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bröderna Perssons Sprängaktiebolag

Bolaget skall utföra bergsprängningsarbeten samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Bröderna Perssons Sprängaktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Sven Åke som är född 1948 och har titeln VD, Persson, Sven Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ann-Lis Irene som är född 1951 och har titeln Suppleant, Berglund, Gunn-Britt Margareta som är född 1957 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .