Tösse El Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åmål och Tösse El Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Tösse El Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Tösse El Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Tösse El Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1972-07-10. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där företaget finns i jobbar för att företag som Tösse El Aktiebolag ska trivas.

Tösse El Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Åmål så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva installationsrörelse inom el-branschen och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tösse El Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1972-01-01.

Idag är Tösse El Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Tösse El Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6591075.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Karlsson, Elsa Märta Alice.

De som är på något sätt har med Tösse El Aktiebolag är Karlsson, Elsa Märta Alice som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Bo Andréas som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlson, Bo Mikael som är född 1959 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bo Joakim som är född 1962 och har titeln Suppleant, Karlsson, Boo Douglas som är född 1966 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln RevisorKjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Tösse El Aktiebolag har 556166-6271 som sitt organisationsnummer.