Förvaltaren Skogshöjden i Åmål AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva ekonomisk och juridisk rådgivning, mäkleri, värdepappershandel, bokföring- och deklarations- och utbildningsverksamhet inom redovisning och skatter, datatjänster, auktionsverksamhet, maskinuthyrning inom jord och skogsbruk samt fastighetsförvalning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Förvaltaren Skogshöjden i Åmål AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Åmål så är Förvaltaren Skogshöjden i Åmål AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 1973-03-27 så skapades Förvaltaren Skogshöjden i Åmål AB och verksamheten är har F-skattsedel Förvaltaren Skogshöjden i Åmål AB har haft det sedan 1994-01-01.

556178-7143 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Åmål.

Just nu är Förvaltaren Skogshöjden i Åmål AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Förvaltaren Skogshöjden i Åmål AB så går det att nå dem via telefon på 070-6911673 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Förvaltaren Skogshöjden i Åmål AB är Christiansen, Jonny Hans Peter som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Britt-Marie som är född 1952 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .