Transformator - Teknik i Åmål Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Åmål finns det ett Aktiebolag som heter Transformator - Teknik i Åmål Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Transformator - Teknik i Åmål Aktiebolag i Västra Götalands län. Åmål är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Transformator - Teknik i Åmål Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1973-06-20 så har Transformator - Teknik i Åmål Aktiebolag varit registrerat och sedan 1973-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Transformator - Teknik i Åmål Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Transformator - Teknik i Åmål Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Forsbrog. 6, 662 34, Åmål. Vi ni istället prata med Transformator - Teknik i Åmål Aktiebolag så kan ni göra det på 0532-607800.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av transformatorer och elektromekaniska produkter samt härmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Johannesson, Per Erik som är född 1961 och har titeln Extern firmatecknare, Augustsson, Sven Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Gam, Ivan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Petersen, Frank Egon som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Waern, Carl Fredrik Johan Gustav som är född 1971 och har titeln Revisor, Siljekil, Agneta Ebba som är född 1973 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gam, Ivan -Johannesson, Per Erik -Petersen, Frank Egon .

Transformator - Teknik i Åmål Aktiebolag har 556181-8690 som sitt organisationsnummer.