Dal Energi Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Dal Energi Aktiebolag är en verksamhet som finns i Åmål. I Dal Energi Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nylander, Stig Roland som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Nylander, Christina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Abelsson, Inger Mariann som är född 1943 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Dal Energi Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Dal Energi Aktiebolag på telefon 0532-14815.

Bolaget skall bedriva handel med bioenergiprodukter och förbränningsanläggningar, bedriva byggnadsverksamhet, byggnadskonstruktionsverksamhet samt marknadsföring av byggkomponenter och idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Dal Energi Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Dal Energi Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Dal Energi Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Dal Energi Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dal Energi Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Dal Energi Aktiebolag har 556187-9353 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.