Åmåls Sport & Fritid Aktiebolag (Intersport)

Västra Götalands län

Information

I Åmål finns det ett Aktiebolag som heter Åmåls Sport & Fritid Aktiebolag (Intersport). Det finns flera bolag som liknar Åmåls Sport & Fritid Aktiebolag (Intersport) i Västra Götalands län. Åmål är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Åmåls Sport & Fritid Aktiebolag (Intersport) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1976-08-05 så har Åmåls Sport & Fritid Aktiebolag (Intersport) varit registrerat och sedan 1976-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Åmåls Sport & Fritid Aktiebolag (Intersport) Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Åmåls Sport & Fritid Aktiebolag (Intersport) så kan man gör det genom att posta ett brev till Mellanbrog. 1, 662 31, Åmål. Vi ni istället prata med Åmåls Sport & Fritid Aktiebolag (Intersport) så kan ni göra det på 0532-15060.

Bolaget skall bedriva handel med sport- och fritidsartiklar jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lundberg, Per Christer som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Källvik, Bo-Inge Hilding som är född 1956 och har titeln Suppleant, Lidén, Stefan Johan som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Åmåls Sport & Fritid Aktiebolag (Intersport) har 556192-8523 som sitt organisationsnummer.