Aktiebolaget Mårten Bagare

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Aktiebolaget Mårten Bagare. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Åmål här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Mårten Bagare tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Åmål jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Aktiebolaget Mårten Bagare är momsregistrerat sedan1978-01-01 och har organisationsnummer 556198-2199.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0532-12150 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Mårten Bagare på följande adress Forsbrog. 11, 662 34, Åmål.

Aktiebolaget Mårten Bagare är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2008-12-18.

I Aktiebolaget Mårten Bagare så sitter följande personer i styrelsen: , , , Johansson, Anna Elisabeth som är född 1961 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva bageri-, konditori- och restaurangrörelse äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.