Aktiebolaget Skooghs Kranar

Västra Götalands län

Information

Aktiebolaget Skooghs Kranar är ett av många verksamheter som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Skooghs Kranar finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Aktiebolaget Skooghs Kranar är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Skooghs Kranar som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1983-01-13. Men sedan 1983-01-01 så har Aktiebolaget Skooghs Kranar varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Strandg. 5, 662 31, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Skooghs Kranar så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-10393.

Åmål arbetar för att verksamheter som Aktiebolaget Skooghs Kranar ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Skooghs Kranar. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall utföra kranarbeten inom byggnads- anläggnings- och industrisektorn samt äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Skooghs Kranar är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Skooghs Kranar och det är följande personer, Skoogh, Magnus Harald som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoogh, Maria Helena som är född 1960 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Forslund, Rolf Lars Olof som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Aktiebolaget Skooghs Kranar är 556224-0761.