Disporos Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Disporos Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Disporos Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Disporos Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Disporos Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1983-09-15. Men sedan 1996-01-01 så har Disporos Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vitsippev. 4, 662 91, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Disporos Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-51059.

Åmål arbetar för att bolag som Disporos Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Disporos Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva handel med varor och tjänster huvudsakligen inom området bearbetade metallprodukter samt bedriva utveckling, tillverkning av och undervisning om sådana varor, och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Disporos Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Disporos Aktiebolag och det är följande personer, Arén, Björn Gustav Adolf som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Arén, Yvonne Elisabet som är född 1951 och har titeln Suppleant, Bergman, Roger Ingemar som är född 1959 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Disporos Aktiebolag är 556228-6319.