Olssons Rör & Energi Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Olssons Rör & Energi Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Olssons Rör & Energi Aktiebolag finns. I Åmål så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Olssons Rör & Energi Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Olssons Rör & Energi Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Olssons Rör & Energi Aktiebolag har funnits sedan och 1983-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Olssons Rör & Energi Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fågelmyrsg. 1, 662 34, Åmål men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0532-10012.

Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Olssons Rör & Energi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Olssons Rör & Energi Aktiebolag har idag 556230-9806 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Olssons Rör & Energi Aktiebolag

Bolaget skall utföra VVS installationer samt bedriva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

I Olssons Rör & Energi Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Alf Sören Mauritz som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Hans Lennart som är född 1958 och har titeln Suppleant, Karlsson, Malin Reené som är född 1966 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .