Åke Wahlströms Åkeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Åke Wahlströms Åkeri Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Åke Wahlströms Åkeri Aktiebolag finns. I Åmål så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Åke Wahlströms Åkeri Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Åke Wahlströms Åkeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Åke Wahlströms Åkeri Aktiebolag har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Åke Wahlströms Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vänersborgsv. 46, 662 32, Åmål men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0532-71405.

Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Åke Wahlströms Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Åke Wahlströms Åkeri Aktiebolag har idag 556236-8240 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Wahlström, Bror Evert -Wahlström, Karin Anna Viktoria är den som för stunden ansvarar för Åke Wahlströms Åkeri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva yrkesmässig trafik för godsbefordran, inköp och försäljning av grus, sand och makadam samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Åke Wahlströms Åkeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wahlström, Bror Evert som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlström, Karin Anna Viktoria som är född 1921 och har titeln Suppleant, Nilsson, Berit Katarina som är född 1965 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .