Janfire AB

Västra Götalands län

Information

556247-0954 är organisationsnummer för företaget Janfire AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Janfire AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som Janfire AB finns i.

Janfire AB har varit registrerat sedan 1984-09-25 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Janfire AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Janfire AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Janfire AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Janfire AB så kan ni göra det på telefon genom 0532-16417 eller genom brev på följande adress:
Slättertorpsg. 3, 662 34, Åmål

Bolaget ska bedriva verksamhet inom bioenergisektorn genom utveckling, produktion och försäljning av bränsleaggregat från 4 kW till 900 kW effekt avsedda för fastbränsle, pellets samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Janfire AB och det är Magnusson, Arne Göran som är född 1971 och har titeln Extern VD, Tholin, Sune Ingvar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Karl-Axel som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Jan Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Kaiding, Ragnar Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor