Granli Revisionsbyrå i Åmål AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åmål och Granli Revisionsbyrå i Åmål AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Granli Revisionsbyrå i Åmål AB är ett av dem. Statusen för Granli Revisionsbyrå i Åmål AB är att Bolaget är aktivt.

Granli Revisionsbyrå i Åmål AB är ett Aktiebolag och skapades 1984-10-10. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där företaget finns i jobbar för att företag som Granli Revisionsbyrå i Åmål AB ska trivas.

Granli Revisionsbyrå i Åmål AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Åmål så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bokföring, revision, ekonomiska konsultationer och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Granli Revisionsbyrå i Åmål AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Granli Revisionsbyrå i Åmål AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Granli Revisionsbyrå i Åmål AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0532-12650.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Granli Revisionsbyrå i Åmål AB är Åström, Monica Margareta som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Yvonne Viola Marianne som är född 1956 och har titeln Suppleant, Johansson, Inga-Lill Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Bokföringscentralen i Skövde AB som är född och har titeln Revisor, .

Granli Revisionsbyrå i Åmål AB har 556248-9178 som sitt organisationsnummer.