Nya Åmåls Plåt Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åmål och Nya Åmåls Plåt Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Nya Åmåls Plåt Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Nya Åmåls Plåt Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Nya Åmåls Plåt Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-03-28. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där bolaget finns i jobbar för att bolag som Nya Åmåls Plåt Aktiebolag ska trivas.

Nya Åmåls Plåt Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Åmål så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva ventilations- och byggnadsplåtslageri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nya Åmåls Plåt Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är Nya Åmåls Plåt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Nya Åmåls Plåt Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0532-10592.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Nya Åmåls Plåt Aktiebolag är Broström, Jan Christer som är född 1957 och har titeln VD, Broström, Jan Christer som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Christer som är född 1959 och har titeln Suppleant, Fagergren, Margareta Carina som är född 1959 och har titeln Revisor, SVF Revision i Karlstad Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Nya Åmåls Plåt Aktiebolag har 556257-4490 som sitt organisationsnummer.