Åmåls Bok- & Pappershandel Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Åmåls Bok- & Pappershandel Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Åmåls Bok- & Pappershandel Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Åmåls Bok- & Pappershandel Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Åmåls Bok- & Pappershandel Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1985-05-08. Men sedan 1985-01-01 så har Åmåls Bok- & Pappershandel Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Mellanbrog. 1, 662 31, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Åmåls Bok- & Pappershandel Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-15770.

Åmål arbetar för att verksamheter som Åmåls Bok- & Pappershandel Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Åmåls Bok- & Pappershandel Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva handel med böcker och kontorsmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Åmåls Bok- & Pappershandel Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Åmåls Bok- & Pappershandel Aktiebolag och det är följande personer, Picha, Irene Margareta som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Picha, Carl Jürgen som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Picha, Heimo som är född 1944 och har titeln Suppleant, Andersson, Thomas Örjan som är född 1964 och har titeln Revisor, Selander, Karin Ulrika som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Åmåls Bok- & Pappershandel Aktiebolag är 556257-5158.