LT:s Bleck & Plåt i Åmål Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Åmål finns det ett Aktiebolag som heter LT:s Bleck & Plåt i Åmål Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar LT:s Bleck & Plåt i Åmål Aktiebolag i Västra Götalands län. Åmål är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

LT:s Bleck & Plåt i Åmål Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1988-02-11 så har LT:s Bleck & Plåt i Åmål Aktiebolag varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är LT:s Bleck & Plåt i Åmål Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Åmål.

Vill man komma i kontakt med LT:s Bleck & Plåt i Åmål Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Bondeg. 1, 662 30, Åmål. Vi ni istället prata med LT:s Bleck & Plåt i Åmål Aktiebolag så kan ni göra det på 0532-71420.

Bolaget skall bedriva plåtslageri och utföra byggnadsarbeten samt uthyrning av byggnadställningar och maskiner samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Johansson, Kjell-Göran Ragnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Beck, Leif Tony som är född 1950 och har titeln Suppleant, Karlsson, Malin Reené som är född 1966 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

LT:s Bleck & Plåt i Åmål Aktiebolag har 556261-2761 som sitt organisationsnummer.