SCS Swedish Control System Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Åmål finns det ett Aktiebolag som heter SCS Swedish Control System Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar SCS Swedish Control System Aktiebolag i Västra Götalands län. Åmål är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

SCS Swedish Control System Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1985-09-02 så har SCS Swedish Control System Aktiebolag varit registrerat och sedan 1985-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är SCS Swedish Control System Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Åmål.

Vill man komma i kontakt med SCS Swedish Control System Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Förrådsg. 7, 662 34, Åmål. Vi ni istället prata med SCS Swedish Control System Aktiebolag så kan ni göra det på 0532-18686.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av styrsystem för industriautomation, bedriva fastighetsproduktion, handel med och förvaltning av fast egendom, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Olsson, Carl Johan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Åke Olov Severin som är född 1942 och har titeln Suppleant, Lidén, Stefan Johan som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

SCS Swedish Control System Aktiebolag har 556261-4551 som sitt organisationsnummer.