Foseco AB

Västra Götalands län

Information

556262-0236 är organisationsnummer för företaget Foseco AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Foseco AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som Foseco AB finns i.

Foseco AB har varit registrerat sedan 1985-06-26 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Foseco AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Foseco AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Foseco AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Foseco AB så kan ni göra det på telefon genom 0532-607730 eller genom brev på följande adress:
Förrådsg. 4, 662 34, Åmål

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva tillverkning och försäljning av maskiner, isoleringsmateriel och andra produkter inom järn- och metall samt gjuteribranscherna ävensom idka i samband därmed närstående verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Foseco AB och det är Andersson, Olof Aston som är född 1967 och har titeln VD, Andersson, Olof Aston som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Nelissen, Heinrich Mattiahs som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Berlin, Willner Joakim som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Van der Sluis, Jan Roel som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, KPMG AB som är född och har titeln RevisorKaiding, Ragnar Olof som är född 1946 och har titeln Huvudansvarigrevisor,