JUWECO AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns JUWECO AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Åmål här finns det många olika Aktiebolag. JUWECO AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Åmål jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

JUWECO AB är momsregistrerat sedan2001-10-01 och har organisationsnummer 556262-0871.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-4023460 alternativt besöka eller skicka post till JUWECO AB på följande adress Timotejv. 4, 662 35, Åmål.

JUWECO AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-10-01.

I JUWECO AB så sitter följande personer i styrelsen: , Wennerberg, Ulla Margareta som är född 1956 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utöva ekonomisk konsultverksamhet, ekonomisk och finansiell rådgivning, förvaltning av fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet, handel med värdepapper samt handel med alkoholhaltiga drycker och därtill hörande varor och tjänster.