Åmåls Kranar Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall utföra transporter, tunglyft, bedriva kranuthyrning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Åmåls Kranar Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Åmål så är Åmåls Kranar Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 1986-01-09 så skapades Åmåls Kranar Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Åmåls Kranar Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Åmåls Kranar Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556268-8357 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Åmål.

Just nu är Åmåls Kranar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Åmåls Kranar Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0532-12350 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Åmåls Kranar Aktiebolag är Skoog, Gudrun Elise Viola som är född 1939 och har titeln VD, Skoog, Gudrun Elise Viola som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoog, Anders Göte som är född 1964 och har titeln Suppleant, Åström, Monica Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Granli Revisionsbyrå i Åmål AB som är född och har titeln Revisor, .