Jansson & Enocksson Åkeri i Åmål Aktiebolag JEAB

Västra Götalands län

Information

556270-1341 är organisationsnummer för bolaget Jansson & Enocksson Åkeri i Åmål Aktiebolag JEAB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jansson & Enocksson Åkeri i Åmål Aktiebolag JEAB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som Jansson & Enocksson Åkeri i Åmål Aktiebolag JEAB finns i.

Jansson & Enocksson Åkeri i Åmål Aktiebolag JEAB har varit registrerat sedan 1986-01-16 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jansson & Enocksson Åkeri i Åmål Aktiebolag JEAB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Jansson & Enocksson Åkeri i Åmål Aktiebolag JEAB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jansson & Enocksson Åkeri i Åmål Aktiebolag JEAB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Jansson & Enocksson Åkeri i Åmål Aktiebolag JEAB så kan ni göra det på telefon genom 0532-71700 eller genom brev på följande adress:
Industrig. 29, 662 34, Åmål

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jansson & Enocksson Åkeri i Åmål Aktiebolag JEAB och det är Jansson, Claes Einar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Stig Janne som är född 1964 och har titeln Suppleant, Westberg, Stefan Jan-Erik som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,