Byggnadsrenoveringar H & B Johansson i Åmål Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Byggnadsrenoveringar H & B Johansson i Åmål Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Byggnadsrenoveringar H & B Johansson i Åmål Aktiebolag finns. I Åmål så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Byggnadsrenoveringar H & B Johansson i Åmål Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Byggnadsrenoveringar H & B Johansson i Åmål Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Byggnadsrenoveringar H & B Johansson i Åmål Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Byggnadsrenoveringar H & B Johansson i Åmål Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fjällstigen 7, 662 36, Åmål men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0532-15598.

Åmål arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Byggnadsrenoveringar H & B Johansson i Åmål Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Byggnadsrenoveringar H & B Johansson i Åmål Aktiebolag har idag 556270-1374 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Byggnadsrenoveringar H & B Johansson i Åmål Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, stuteri och travsportverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Byggnadsrenoveringar H & B Johansson i Åmål Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Bengt Gunnar Harry som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson Ekman, Hulda Anette som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekman Johansson, Bengt Niklas som är född 1985 och har titeln Suppleant, Åström, Monica Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Granli Revisionsbyrå i Åmål AB som är född och har titeln Revisor, .