Dalbo Consult o Installation Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva elinstallationer, konsultativ verksamhet inom naturvetenskapligt-tekniska ämnesområden samt äga o förvalta aktier, andelar och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dalbo Consult o Installation Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åmål så är Dalbo Consult o Installation Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 1986-04-07 så skapades Dalbo Consult o Installation Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Dalbo Consult o Installation Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Dalbo Consult o Installation Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556273-2585 är organisationsnummret för företaget som finns i Åmål.

Just nu är Dalbo Consult o Installation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Dalbo Consult o Installation Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0532-23263 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Levein, Toni Birgitta Irene -Levein, Ulf Ingvar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dalbo Consult o Installation Aktiebolag är Levein, Ulf Ingvar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Levein, Toni Birgitta Irene som är född 1951 och har titeln Suppleant, Persson, Ernst Nils Ragnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Johansson, Per Hasse som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Revexa Revision Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .