Lining Nordic Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Lining Nordic Aktiebolag är ett företag som finns i Åmål. I Lining Nordic Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundell, Lars Sigvard Lennart som är född 1945 och har titeln VD, Lundell, Lars Sigvard Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundell, Mandis Carin Marina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Lundquist, Lars-Jonas som är född 1960 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lining Nordic Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lining Nordic Aktiebolag på telefon 0532-16400.

Bolaget skall försälja och leverera korrosionsbeständig utrustning till kunder med korrosionsutsatta processer samt idka därmed förenlig verksamhet samt handel med valuta och värdepapper.

Idag är Lining Nordic Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lining Nordic Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lining Nordic Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Lining Nordic Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lining Nordic Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lining Nordic Aktiebolag har 556274-4721 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.