ÖnskeGrottan Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Åmål finns det ett Aktiebolag som heter ÖnskeGrottan Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar ÖnskeGrottan Aktiebolag i Västra Götalands län. Åmål är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

ÖnskeGrottan Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1986-03-19 så har ÖnskeGrottan Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är ÖnskeGrottan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Åmål.

Vill man komma i kontakt med ÖnskeGrottan Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Västerlångg. 2, 662 31, Åmål. Vi ni istället prata med ÖnskeGrottan Aktiebolag så kan ni göra det på 0532-51059.

Bolaget skall bedriva handel med baby-, lek-, hobby- och fritids- artiklar, bedriva utveckling och tillverkning av sådana varor, utföra teknisk konsultverksamhet inom material, maskinteknik och pedagogisk lek även idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Arén, Björn Gustav Adolf som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Arén, Yvonne Elisabet som är född 1951 och har titeln Suppleant, Bergman, Roger Ingemar som är född 1959 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

ÖnskeGrottan Aktiebolag har 556274-6965 som sitt organisationsnummer.