Biovacuum Sverige Fastigheter AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Biovacuum Sverige Fastigheter AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Åmål här finns det många olika Aktiebolag. Biovacuum Sverige Fastigheter AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Åmål jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Biovacuum Sverige Fastigheter AB är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556278-9155.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0532-43040 alternativt besöka eller skicka post till Biovacuum Sverige Fastigheter AB på följande adress Vänersborgsv. 19, 662 32, Åmål.

Biovacuum Sverige Fastigheter AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Biovacuum Sverige Fastigheter AB så sitter följande personer i styrelsen: , Gustafsson, Brita Elisabet som är född 1927 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.