Leif Eklunds Åkeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Leif Eklunds Åkeri Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Leif Eklunds Åkeri Aktiebolag finns. I Åmål så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Leif Eklunds Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Leif Eklunds Åkeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Leif Eklunds Åkeri Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Leif Eklunds Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Segersbyn 116, 662 91, Åmål men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5268835.

Åmål arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Leif Eklunds Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Leif Eklunds Åkeri Aktiebolag har idag 556280-8237 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Leif Eklunds Åkeri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, taxirörelse, entreprenad, jordbruk, handel med värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

I Leif Eklunds Åkeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eklund, Leif Gösta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Eva Gunilla som är född 1953 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Ulla-Britt som är född 1952 och har titeln Revisor, Ulla-Britt Abrahamsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .