NGS Nordic Graphic Systems Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556282-2121 är organisationsnummer för företaget NGS Nordic Graphic Systems Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NGS Nordic Graphic Systems Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som NGS Nordic Graphic Systems Aktiebolag finns i.

NGS Nordic Graphic Systems Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-10-20 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för NGS Nordic Graphic Systems Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

NGS Nordic Graphic Systems Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för NGS Nordic Graphic Systems Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med NGS Nordic Graphic Systems Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0532-62680 eller genom brev på följande adress:
Mor Annas v. 1, 662 32, Åmål

Bolaget skall bedriva handel med och uthyrning av utrustning och system för den grafiska branschen, bedriva uthyrning av luftfartyg, förvalta lös egendom, företrädesvis värdepapper, ävensom fast egendom samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med NGS Nordic Graphic Systems Aktiebolag och det är Thorell, Jan Håkan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hemmingson, Anders Torsten som är född 1959 och har titeln Suppleant, Adolfsson, Bengt Dick Ulrich som är född 1965 och har titeln Revisor, Ståhl, Maria Helena som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,