Eije Petterssons Bil Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Eije Petterssons Bil Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Eije Petterssons Bil Aktiebolag finns. I Åmål så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Eije Petterssons Bil Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Eije Petterssons Bil Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Eije Petterssons Bil Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Eije Petterssons Bil Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Edgrensg. 9, 662 36, Åmål men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0532-16700.

Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Eije Petterssons Bil Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Eije Petterssons Bil Aktiebolag har idag 556284-1543 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Eije Petterssons Bil Aktiebolag

Bolaget skall idka handel med nya och begagnade bilar, reserv delar samt utföra reparationer av motorfordon ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Eije Petterssons Bil Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Dan Eije Gunnar som är född 1958 och har titeln VD, Pettersson, Dan Eije Gunnar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Maria Birgitta som är född 1962 och har titeln Suppleant, Karlsson, Malin Reené som är född 1966 och har titeln Revisor, Bergman, Roger Ingemar som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.