Aktiebolaget Dals Kvarts

Västra Götalands län

Information

556285-2656 är organisationsnummer för verksamheten Aktiebolaget Dals Kvarts. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Dals Kvarts är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som Aktiebolaget Dals Kvarts finns i.

Aktiebolaget Dals Kvarts har varit registrerat sedan 1986-11-25 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Dals Kvarts så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Aktiebolaget Dals Kvarts är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Dals Kvarts är följande:
Firman tecknas var för sig av -Julsrud, Anders -Julsrud, Kerstin Marita

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Dals Kvarts så kan ni göra det på telefon genom 0532-30631 eller genom brev på följande adress:
Stålsbyn Sörgärdet, 662 96, Svanskog

Bolaget skall bedriva bergsprängning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Dals Kvarts och det är Julsrud, Anders som är född 1969 och har titeln VD, Julsrud, Anders som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Julsrud, Kerstin Marita som är född 1946 och har titeln Suppleant, Bjurström, Anders Bertil som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,