Aktiebolaget ANBRIDA

Västra Götalands län

Information

I Åmål finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget ANBRIDA. Det finns flera bolag som liknar Aktiebolaget ANBRIDA i Västra Götalands län. Åmål är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Aktiebolaget ANBRIDA är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1986-11-14 så har Aktiebolaget ANBRIDA varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Aktiebolaget ANBRIDA Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget ANBRIDA så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Aktiebolaget ANBRIDA så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, köpa, sälja och förvalta fastigheter samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Magnusson, Göran Evert som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Jenny Kristina som är född 1973 och har titeln Suppleant, Lidén, Stefan Johan som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Aktiebolaget ANBRIDA har 556287-2761 som sitt organisationsnummer.