Glasmästarna i Åmål Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall driva glasmästeri, handel med värdepapper samt även- som idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Glasmästarna i Åmål Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Åmål så är Glasmästarna i Åmål Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 1987-01-27 så skapades Glasmästarna i Åmål Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Glasmästarna i Åmål Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Glasmästarna i Åmål Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556290-6551 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Åmål.

Just nu är Glasmästarna i Åmål Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Glasmästarna i Åmål Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0532-15870 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Glasmästarna i Åmål Aktiebolag är Hansson, Lennart Daniel som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Sigrid Eva-Britt som är född 1960 och har titeln Suppleant, Westberg, Stefan Jan-Erik som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .