Håkansson Sågblad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Håkansson Sågblad Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Åmål här finns det många olika Aktiebolag. Håkansson Sågblad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Åmål jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Håkansson Sågblad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556300-3861.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0532-61640 alternativt besöka eller skicka post till Håkansson Sågblad Aktiebolag på följande adress Forsbrog. 7, 662 34, Åmål.

Håkansson Sågblad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Håkansson Sågblad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Månsson, John Erik Bernhard som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , . , , . . .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av sågblad och verkstadsprodukter samt därmed förenlig verksamhet samt fastighetsförvaltning.