Hannas i Hamnen Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Åmål finns det ett Aktiebolag som heter Hannas i Hamnen Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Hannas i Hamnen Aktiebolag i Västra Götalands län. Åmål är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Hannas i Hamnen Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1987-10-21 så har Hannas i Hamnen Aktiebolag varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Hannas i Hamnen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Hannas i Hamnen Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kungsg. 36, 662 31, Åmål. Vi ni istället prata med Hannas i Hamnen Aktiebolag så kan ni göra det på 0532-18575.

Bolaget skall bedriva försäljning av konfektions-, textilvaror och konsultationsverksamhet beträffande försäljning, marknadsundersökningar och importfrågor samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bäcker, Eva Christina Birgitta som är född 1943 och har titeln Extern firmatecknare, Bäcker, Eva Caroline som är född 1967 och har titeln VD, Bäcker, Eva Caroline som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäcker, Marie Charlotte som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäcker, Erik Anders Larsson som är född 1942 och har titeln Suppleant, Bergman, Roger Ingemar som är född 1959 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bäcker, Erik Anders Larsson -Bäcker, Eva Caroline -Bäcker, Eva Christina Birgitta .

Hannas i Hamnen Aktiebolag har 556307-9382 som sitt organisationsnummer.