IDAB INVENT DISPLAY Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

IDAB INVENT DISPLAY Aktiebolag är ett bolag som finns i Åmål. I IDAB INVENT DISPLAY Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rattfelt, Rune Ingvar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundberg, Lars Anders Evald som är född 1957 och har titeln Suppleant, Hermansson, Anders Roland som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med IDAB INVENT DISPLAY Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå IDAB INVENT DISPLAY Aktiebolag på telefon 0532-10313.

Bolaget skall tillverka och sälja montrar för varuexponering och därmed förenlig verksamhet.

Idag är IDAB INVENT DISPLAY Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

IDAB INVENT DISPLAY Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

IDAB INVENT DISPLAY Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och IDAB INVENT DISPLAY Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för IDAB INVENT DISPLAY Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

IDAB INVENT DISPLAY Aktiebolag har 556308-8748 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.