Texsolv Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Texsolv Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Texsolv Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Texsolv Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Texsolv Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1987-11-17. Men sedan 1988-01-01 så har Texsolv Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vitlanda Gård, 662 98, Tösse. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Texsolv Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-24010.

Åmål arbetar för att bolag som Texsolv Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Texsolv Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av tekniska textilier samt bedriva jordbruk och skogsbruk.

Firmatecknare för Texsolv Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Texsolv Aktiebolag och det är följande personer, Ivarsson, Thomas Ingemar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Ann-Christine som är född 1964 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Texsolv Aktiebolag är 556311-9816.