Hellerström Informationskonsult Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Hellerström Informationskonsult Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Hellerström Informationskonsult Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hellerström Informationskonsult Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Hellerström Informationskonsult Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1988-03-04. Men sedan 1996-01-01 så har Hellerström Informationskonsult Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till S. Östebo 4, 464 72, Håverud. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hellerström Informationskonsult Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6661272.

Åmål arbetar för att verksamheter som Hellerström Informationskonsult Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hellerström Informationskonsult Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom information och marknadsföring samt handel med motorfordon inom och utom landet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hellerström Informationskonsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hellerström Informationskonsult Aktiebolag och det är följande personer, Hellerström, Klas Torvald som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellerström, Ann-Marie Elisabeth som är född 1951 och har titeln Suppleant, Persson, Ernst Nils Ragnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Revexa Revision Göteborg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hellerström Informationskonsult Aktiebolag är 556314-2883.