TS Entreprenad Ann och Sven Quist AB

Västra Götalands län

Information

TS Entreprenad Ann och Sven Quist AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där TS Entreprenad Ann och Sven Quist AB finns. I Åmål så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. TS Entreprenad Ann och Sven Quist AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket TS Entreprenad Ann och Sven Quist AB har haft sedan 1994-01-01. TS Entreprenad Ann och Sven Quist AB har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till TS Entreprenad Ann och Sven Quist AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skogsgården 205, 662 97, Ånimskog men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0532-22028.

Åmål arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är TS Entreprenad Ann och Sven Quist AB Privat, ej börsnoterat.

TS Entreprenad Ann och Sven Quist AB har idag 556315-7808 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för TS Entreprenad Ann och Sven Quist AB

Bolaget skall bedriva skogs- och schaktentreprenad, fastighetsförvaltning, konsultverksamhet inom skogsbruk, samt därmed förenlig verksamhet.

I TS Entreprenad Ann och Sven Quist AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Qvist, Sven Anders Johannes som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Qvist, Ann Gerda Cornelia H som är född 1951 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .