Ullas Restaurant i Åmål Inga-Lill Elg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Ullas Restaurant i Åmål Inga-Lill Elg Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Ullas Restaurant i Åmål Inga-Lill Elg Aktiebolag finns. I Åmål så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ullas Restaurant i Åmål Inga-Lill Elg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ullas Restaurant i Åmål Inga-Lill Elg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ullas Restaurant i Åmål Inga-Lill Elg Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ullas Restaurant i Åmål Inga-Lill Elg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Magnetg. 1, 662 34, Åmål men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0532-15319.

Åmål arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ullas Restaurant i Åmål Inga-Lill Elg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ullas Restaurant i Åmål Inga-Lill Elg Aktiebolag har idag 556325-8044 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ullas Restaurant i Åmål Inga-Lill Elg Aktiebolag

Bolaget skall driva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Ullas Restaurant i Åmål Inga-Lill Elg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Elg, Clary Inga-Lill som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Elg, Gösta Lars-Göran som är född 1954 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Ulla-Britt som är född 1952 och har titeln Revisor, Ulla-Britt Abrahamsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .