Åmåls Redovisningskonsulter Åreko Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Åmåls Redovisningskonsulter Åreko Aktiebolag är ett företag som finns i Åmål. I Åmåls Redovisningskonsulter Åreko Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jensen, John Sten-Åke som är född 1945 och har titeln VD, Jensen, John Sten-Åke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Jensen, Leif Harry som är född 1946 och har titeln Suppleant, Karlsson, Malin Reené som är född 1966 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Åmåls Redovisningskonsulter Åreko Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Åmåls Redovisningskonsulter Åreko Aktiebolag på telefon 0532-16860.

Bolaget skall driva verksamhet med ekonomisk redovisning, planering och analys samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Åmåls Redovisningskonsulter Åreko Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Åmåls Redovisningskonsulter Åreko Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Åmåls Redovisningskonsulter Åreko Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Åmåls Redovisningskonsulter Åreko Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Åmåls Redovisningskonsulter Åreko Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Åmåls Redovisningskonsulter Åreko Aktiebolag har 556328-1939 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.