Being Consult & Trading AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Being Consult & Trading AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Åmål här finns det många olika Aktiebolag. Being Consult & Trading AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Åmål jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Being Consult & Trading AB är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556334-9363.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0532-13895 alternativt besöka eller skicka post till Being Consult & Trading AB på följande adress Saxv. 1, 662 91, Åmål.

Being Consult & Trading AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Being Consult & Trading AB så sitter följande personer i styrelsen: , Svedberg, Inger Solveig Birgitta som är född 1944 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva import och försäljning av motorfordon, kapitalvaror inom fritidssektorn samt äga och förvalta aktier och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.