Pensionat Ånimmen AB

Västra Götalands län

Information

Pensionat Ånimmen AB är ett av många bolag som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Pensionat Ånimmen AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Pensionat Ånimmen AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Pensionat Ånimmen AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1988-12-14. Men sedan 1996-01-01 så har Pensionat Ånimmen AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Riddarg. 35, 114 57, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pensionat Ånimmen AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6618292.

Åmål arbetar för att bolag som Pensionat Ånimmen AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Pensionat Ånimmen AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget ska bedriva uthyrning av av lokaler för restaurang och hotellverksamhet, förvalta värdepapper och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Pensionat Ånimmen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Styrelsen skall bestå av 3 ledamöter och 1 suppleant..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pensionat Ånimmen AB och det är följande personer, Nydahl, Lars Alexis som är född 1960 och har titeln VD, Nydahl, Lars Alexis som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Falgard, Bo Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bäckström, Lars Ove som är född 1946 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Bergman, Roger Ingemar som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant.Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Pensionat Ånimmen AB är 556338-9013.