Lena och Kjells Bilvård Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Lena och Kjells Bilvård Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Åmål här finns det många olika Aktiebolag. Lena och Kjells Bilvård Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Åmål jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Lena och Kjells Bilvård Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556344-9817.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0532-16314 alternativt besöka eller skicka post till Lena och Kjells Bilvård Aktiebolag på följande adress Karlstadsv. 85, 662 36, Åmål.

Lena och Kjells Bilvård Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Lena och Kjells Bilvård Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Heintz, Kjell-Olov som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Heintz, Gustav Per-Olov som är född 1970 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva bensinstationsrörelse med bilverkstad samt uthyrning av personbilar och därmed förenlig verksamhet.