Amal House Production AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åmål och Amal House Production AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Amal House Production AB är ett av dem. Statusen för Amal House Production AB är att Bolaget är aktivt.

Amal House Production AB är ett Aktiebolag och skapades 1989-02-22. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där bolaget finns i jobbar för att bolag som Amal House Production AB ska trivas.

Amal House Production AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Åmål så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av tillbehör till byggnadsindustrin, såsom inredning för kontor och offentliga miljöer, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Amal House Production AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Amal House Production AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Amal House Production AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0532-12260.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Amal House Production AB är Eriksson, Åke Jonas som är född 1972 och har titeln VD, Eriksson, Åke Jonas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Kenth Tage som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sällström, Lars Olof som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Vestman, Anders Ragnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Elfström, Jan Erik som är född 1966 och har titeln SuppleantEnochsson, Per Erik som är född 1964 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Abrahamsson, Ulla-Britt som är född 1952 och har titeln RevisorssuppleantKjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln RevisorUlla-Britt Abrahamsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Amal House Production AB har 556349-2718 som sitt organisationsnummer.