TRILLEHOLMS KRAFT Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556351-8538 är organisationsnummer för företaget TRILLEHOLMS KRAFT Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TRILLEHOLMS KRAFT Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som TRILLEHOLMS KRAFT Aktiebolag finns i.

TRILLEHOLMS KRAFT Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-03-21 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för TRILLEHOLMS KRAFT Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

TRILLEHOLMS KRAFT Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för TRILLEHOLMS KRAFT Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Ingvar Karl-Henrik -Rosenblad, Carl Axel Eberhard

Vill ni komma i kontakt med TRILLEHOLMS KRAFT Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Villan , 662 95, Fengersfors

Bolaget skall bedriva elproduktion genom vattenkraft, att förvärva och förvalta andelar eller aktier i andra företag inom samma eller angränsande branscher och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TRILLEHOLMS KRAFT Aktiebolag och det är Rosenblad, Carl Axel Eberhard som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Ingvar Karl-Henrik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Fredrik Karl Vilhelm som är född 1977 och har titeln Suppleant, Rosenblad, Carl Fredrik Mathias C som är född 1970 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Härsel, Hans-Olov som är född 1950 och har titeln Huvudansvarigrevisor