Racetech Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556361-4022 är organisationsnummer för bolaget Racetech Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Racetech Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som Racetech Aktiebolag finns i.

Racetech Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-05-29 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Racetech Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Racetech Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Racetech Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Racetech Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
LILLA GATAN 6, 662 37, Åmål

Bolaget skall bedriva utveckling och tillverkning av styrsystem för tävlingsmotorer, handel med biltillbehör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Racetech Aktiebolag och det är Carlsson, Hans-Olof Christian som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Elsy Marianne som är född 1955 och har titeln Suppleant, Skålberg, Per Håkan som är född 1964 och har titeln Revisor, Bokföringstekniska Byrån i Mellerud Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,