Aktiebolaget Treatex Specialpapper

Västra Götalands län

Information

Aktiebolaget Treatex Specialpapper hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Aktiebolaget Treatex Specialpapper finns. I Åmål så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Treatex Specialpapper tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Aktiebolaget Treatex Specialpapper har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Treatex Specialpapper så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0532-71135.

Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Aktiebolaget Treatex Specialpapper Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Treatex Specialpapper har idag 556362-0805 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Treatex Specialpapper

Bolaget skall bedriva tillverkning av och handel med specialpapper, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Treatex Specialpapper så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wahlberg, Berndt Gustaf som är född 1945 och har titeln Likvidator, Nilsson, Leif Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisor, .