T. STRANDS MEKANISKA Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

T. STRANDS MEKANISKA Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där T. STRANDS MEKANISKA Aktiebolag finns. I Åmål så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. T. STRANDS MEKANISKA Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket T. STRANDS MEKANISKA Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. T. STRANDS MEKANISKA Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till T. STRANDS MEKANISKA Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vallsjön 81, 662 95, Fengersfors men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0532-22058.

Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är T. STRANDS MEKANISKA Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

T. STRANDS MEKANISKA Aktiebolag har idag 556372-2494 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för T. STRANDS MEKANISKA Aktiebolag

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad samt bilreparationer och bilförsäljning och därmed förenlig verksamhet.

I T. STRANDS MEKANISKA Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Strand, Thord Bernhard som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Östman Strand, Linda Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .