Ebbe Grävare Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Ebbe Grävare Aktiebolag är ett av många företag som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Ebbe Grävare Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ebbe Grävare Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Ebbe Grävare Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1990-02-08. Men sedan 1990-01-01 så har Ebbe Grävare Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bjäkebol 511, 662 98, Tösse. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ebbe Grävare Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5113834.

Åmål arbetar för att företag som Ebbe Grävare Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ebbe Grävare Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall idka entreprenadverksamhet inom gräv- och schaktningsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ebbe Grävare Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ebbe Grävare Aktiebolag och det är följande personer, Pettersson, Carl Fredrik som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pettersson, Bror Ebbe Reinhold som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Anna Christina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Hasselqvist, Stefan Nils Erik som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ebbe Grävare Aktiebolag är 556375-8027.