Convexa Invest Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom administration och transportverksamhet, äga och förvalta aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Convexa Invest Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åmål så är Convexa Invest Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 1989-11-08 så skapades Convexa Invest Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Convexa Invest Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Convexa Invest Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556376-2037 är organisationsnummret för företaget som finns i Åmål.

Just nu är Convexa Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Convexa Invest Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0532-51102 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Simonsson, Lars Åke Mellvin

Följande personer är på något sätt aktiva inom Convexa Invest Aktiebolag är Simonsson, Lars Åke Mellvin som är född 1955 och har titeln VD, Simonsson, Lars Åke Mellvin som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Cider, Erik Lennart som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Simonsson, Cecilia Maria som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karl Anders som är född 1959 och har titeln Suppleant, Andersson, Lars Börje Gunnar som är född 1949 och har titeln RevisorDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, .